Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@19:15:50 GMT

تهران| کشف بیش از ۶ میلیون دستکش لاتکس در یک انباری

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۴۲۹۷

تهران| کشف بیش از ۶ میلیون دستکش لاتکس در یک انباری

رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف ۶ میلیون و ۶۰۱ هزار دستکش لاتکس و ۱۰ هزار ماسک فیلتردار احتکار شده در یک انباری در خیابان فلسطین خبر داد. ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲ اجتماعی پلیس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ با دریافت خبری مبنی بر دپوی مقادیر فراوانی ماسک فیلتردار و دستکش لاتکس در حوالی خیابان فلسطین، بررسی موضوع و شناسایی متهم در دستور کار مأموران پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با بررسی‌های میدانی مشخص شد، متهم در انباری حوالی خیابان فلسطین اقلام بهداشتی را دپو کرده است.

روز گذشته تیمی از مأموران عملیات این پایگاه با هماهنگی‌های قضائی برای دستگیری متهم و بازرسی از محل به همراه نمایندگانی از ادارات تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی به انبار محل دپوی مواد احتکاری اعزام شده و در بازرسی از این انبار 6 میلیون و 601 هزار انواع دستکشهای بهداشتی (لاتکس) در قالب 329 کارتن و 10 هزار ماسک فیلتر دار احتکاری کشف کردند.

در نهایت با دستور مقام قضائی انبار مذکور پلمب و اقلام کشف شده برای بررسی بیشتر تحویل نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی شد.

سرهنگ صادق قره‌باقری؛ رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با اعلام خبر گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر شد و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

وی از شهروندان خواست به محض اطلاع از هرگونه اقدام افراد فرصت‌طلب و سودجو مبنی بر افزایش قیمت و احتکار، موضوع را برای اقدام قانونی از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.

کشف ماسک‌های احتکاری و کارگاه الکل غیربهداشتی در استان مرکزی + فیلمروزانه 10 هزار عدد ماسک در استان اردبیل توزیع می‌شود

انتهای پیام/

R1370/P/S2,21,24,1392/CT12 واژه های کاربردی مرتبط قوه قضائیه وزارت بهداشت پلیس امنیت پلیس 110 پلیس ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه وزارت بهداشت پلیس امنیت پلیس 110 پلیس ویروس کرونا قوه قضائیه وزارت بهداشت پلیس امنیت پلیس 110 پلیس ویروس کرونا پلیس امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۴۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • جزییات آتش سوزی انباری در خیابان لاله‌زار
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • دستگیری عامل تیراندازی در خرم‌آباد
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • توقیف ۱۲ لیفتراک قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد
  • ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه کشف شد
  • کشف ۱۲ کیلوگرم هروئین در ارومیه
  • دستگیری عامل چاقوکشی در ایلام